Ei, no et perdis el lipdub de la festa!



Ja has vist el vídeo del comiat?



Deures de vacances


 Aquest estiu els deures de vacances els trobaràs al blog Un munt d’idees. Allà hi haurà jocs, activitats de repàs i d’ampliació, propostes de lectures... i moltes coses més. Aquesta és l’adreça del blog Un munt d’idees:


Així mateix, et proposem que aquest estiu escriguis un diari de les teves vacances. Ja saps que es tracta de fer petits textos, ordenats per dies, en què s’explica allò més important que et passa, idees, comentaris, reflexions, pensaments...

Si encara vols fer més feina, pots comprar-te un quadern de vacances de 5è en una llibreria i anar-hi fent les activitats de les diferents àrees.

I, sobretot, no t’oblidis de llegir llibres! La lectura ens ajuda a aprendre i a passar-nos-ho molt bé. Escriu al blog quin llibre estàs llegint i anima’ns a llegir-lo si t’està agradant!

Et desitgem molt bon estiu! A passar-ho bé i a recuperar forces!

Els i les mestres de Cinquè

6 comentaris:

  1. Joan, on puc trobar el e-mail i la contrassenya del nou blog?
    De moment et penjo aquí els treballs de l'altre blog.



    NEUS

    ResponElimina
  2. Hola, Neus!

    No necessites la contrasenya del nou blog. Allà hi pots fer comentaris i enviar-hi correus-e. Però no hi pots fer entrades.

    El correu-e del blog Un munt d'idees és escola.santvi@gmail.com

    Si cliques el dibuixet del sobre de carta que hi ha a sota de cada activitat veuràs que escrius el correu-e automàticament.

    Bona nit!

    Joan

    ResponElimina
  3. Joan, he enviat 4 activitats dels deures de vacances i no se si t'an arribat ja m'ho diras.


    MARC

    ResponElimina
  4. Joan vull penjar el meu fotomuntatge i la contrasenya i el correu hem posa que no son correctes i ho son perque ho he mirat a l'agenda i he trucat a l'Arnau, i no se que passa.


    MARC

    ResponElimina
  5. Hola, Marc!

    El fotomuntatge s'ha de penjar aquí, al blog de Les Menorquines, i el nom d'usuari i la contrassenya són les que et vas apuntar a l'agenda quan vam estrenar el blog. Assegura't que ho escrius bé, sense cap error, igual que durant tot el curs.

    Joan

    ResponElimina
  6. Hola de nou, Marc!

    Doncs no m'han arribat els teus deures de vacances, no! Quan ens els vas enviar? On els envies? Recorda que cal enviar-los per correu-e a escola.santvi@gmail.com o a menorquines@gmail.com

    Joan

    ResponElimina